Gambia 641, Fatoto school, sponsor: Ellen Hartmann, ze heeft een eigen actie op touw gezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een BluePump door het verkopen van kant en klare "moestuin" pakketjes. Back to the list
Posted: 5-8-2012
Page: 641


   
Ellen Hartmann
The Netherlands
 


 

Contact:
Email: ellenhartmann@gmail.com.

...

Click on the picture to enlarge

Wanneer in Gambia een BluePump beschikbaar is hoeven de bewoners niet uren te lopen om schoon water te halen en hebben ze meer tijd over voor bijvoorbeeld het aanleggen van een moestuin. Een waterpomp zorgt dus niet alleen voor schoner water en extra tijd maar ook voor meer voedsel en dus een gezonder leven!

Voor iedere € 2.500,- kan er één duurzame waterpomp, de BluePump, worden geplaatst.

Voor de actie van Salt Magazine, Sanex Zero en Fairwater heeft Ellen Hartmann daarom een eigen actie op touw gezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een BluePump.

Coco-Potgrond was bereid om kweekpotjes en potgrond te doneren en De Bolster heeft de zaden beschikbaar gesteld.

Hierdoor heeft ze hele leuke 'Moestuin pakketjes' die ze kan verkopen. Een pakketje kost slechts €3,-en bestaat uit een oranje en/of wit kweekpotje met daarbij 2 schijven potgrond en 15 zaden naar keuze.

Hierbij kan gekozen worden uit: Basilicum, Munt, Tijm, Peterselie, Rozemarijn, Kamille, Rucola, Radijs, Viooltje en Margriet.

Voor meer informatie over de actie en de bestelwijze kijk je in de flyer (kan je downloaden onderaan de pagina) of neem je contact met mij op via ellenhartmann@gmail.com.

Ze hoopt je bestelling tegemoet te mogen zien! Bedankt alvast!

Coco-Potgrond en De Bolster Zaden zijn de co-sponsors van deze actie.

 

  Attached documents:  
flowers-here-water-there-leaflet.pdf (191,8 Kb)