Water Pumps
Low cost technology research Back to the list
Posted: 1-6-2007
Page: 264


   
Twente University
Postbus 217
7500 AE
Universiteit Twente
 

Contact:

Tel: (+31) 53 489 9111; WOT: (+31) 53 4893191
Fax: (+31) 53 489 2000
Website: www.utwente.nl ; WOT: www.wot.utwente.nl
E-mail: info@utwente.nl

 

Naast het verzamelen en verspreiden van kennis op het gebied van technologie voor ontwikkelingslanden, ontwikkeld de WOT zelf ook systemen. Hierbij moet niet alleen gedacht worden aan grote complete systemen zoals windmolens. Ook kleine veranderingen aan bestaande ontwerpen kunnen een grote invloed hebben op de functionaliteit en acceptatie.

Om deze technologie te ontwikkelen heeft de WOT de beschikking over een werkplaats om veranderingen en nieuwe ontwerpen te realiseren. Op ons proef- en demonstratieterrein hebben wij de mogelijkheid om dit te kunnen testen.

De WOT heeft de kennis en mogelijkheden in huis om ontwerpen theoretisch te ondersteunen Regelmatig worden stagiaires en afstudeerders ingezet om inventarisatie studies te verrichten en voor de praktische ontwerpen.

Contact
U kunt de WOT benaderen voor informatie en advies over kleinschalige toepassingen van duurzame energie en handpompen in ontwikkelingslanden.

Kijk hiervoor eerst even op onze vraag & antwoord service pagina

Werkgroep OntwikkelingsTechnieken
Universiteit Twente
Postbus 217
7500 AE Enschede
Nederland

Tel: 053 4893191
E-mail: gebruik het contactformulier onderaan deze pagina
Gironummer: 2733683
Kamer van Koophandel: H40076937

Bezoekadres
De WOT beschikt over een werkplaats en een testveld waar onderzoek gedaan kan worden. Op verzoek kunnen hier rondleidingen gegeven worden. Verder bezit de WOT een kantoor en een documentatiecentrum voor literatuuronderzoek. U vindt ons in Enschede;

WOT-terrein
Campus Universiteit Twente
Gebouw 31 (aan de achterhorst)
Enschede

 

Op onderstaand kaartje van de campus ziet u de route vanaf de hoofdingang van de Universiteit Twente naar het WOT-terrein. Voor de route naar de Universiteit Twente zelf, zie contactgegevens Universiteit Twente. U kunt ook gebruik maken van map24.